Το SEO (Search Engine Optimization) είναι ο τρόπος βελτιστοποίησης ιστοσελίδων με μηχανισμούς και τακτικές οι οποίες ανεβάζουν την κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αν ψάχνετε πως θα καταφέρετε να φτάσετε στις πρώτες σελίδες της Google τότε βρίσκεστε στην κατάλληλη ενότητα! Με απλά λόγια μέσα από το SEO οι μηχανές αναζήτησης βρίσκουν και κατανοούν την ιστοσελίδα σας καλύτερα ώστε η ταξινόμηση της να βρίσκετε στις πρώτες σελίδες!

Tι περιλαμβάνει το SEO;

To SEO μπορούμε να το διαχωρίσουμε σε on-site & off-site. Με λίγα λόγια υπάρχουν πρακτικές βελτιστοποίησης πάνω στην ιστοσελίδα μας αλλά και εκτός της ιστοσελίδα μας.

ON-SITE SEO

To on-site SEO περιλαμβάνει πρακτικές με στόχο την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδα σας δηλαδή στο περιεχόμενο στην σχεδίαση αλλά και την τεχνική υλοποίησης της. Όλα αυτές οι μέθοδοι το καθιστούν αποτελεσματικότερο στις μηχανές αναζήτησης.

OFF-SITE SEO

Το off-site SEO αναφέρεται στις πρακτικές που δεν εφαρμόζονται στο εκάστοτε website, αλλά εξωτερικά από αυτό, και αφορούν, κατά κύριο λόγο, στο πόσο «σημαντικό» και «αξιόπιστο» θεωρείται ένα website από μια μηχανή αναζήτησης. Tα Backlinks, η δημοτικότητα και ο τρόπος που μοιράζεται το περιεχόμενο η ιστοσελίδα στα Social Media είναι κάποιοι σημαντικοί παράγοντες. Ακόμα σημαντικό ρόλο παίζει η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας αλλά και οι επίσημες αναφορές σε αυτήν. Το SEO δεν είναι όμως μια υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Το να επιτύχει η ιστοσελίδα σας να βγαίνει πρώτοι έναντι των ανταγωνιστών σας χρειάζεται μια μακροχρόνια και στρατηγική διαδικασία η οποία πάντα είναι ευμετάβλητη. Οι επαγγελματίες της Digital Future σας εγγυούνται ότι θα είναι δίπλα σας με διαρκώς προτάσεις και βελτιώσεις ώστε να να υπερισχύετε του ανταγωνισμού ανάλογα με τις απαιτήσεις της εποχής.

Πότε ένα SEO είναι πραγματικά αποτελεσματικό;

H επένδυση σας με τον ενδεδειγμένο τρόπο θα πρέπει να φέρει τα εξής αποτελέσματα.

• Οργανική Αύξηση επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.

• Επιστροφή της απόδοσης στο κομμάτι των πωλήσεων

• Αποδοτικότερη και χρηστικότερη ιστοσελίδα πιο φιλική για τον κάθε χρήστη

• Ισχυροποίηση του Brand Name της επιχείρησης σας

• Κύρος και Εμπιστοσύνη της επιχείρησης σας

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας κατευθύνουμε σε ένα σωστό SEO.