Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Οι συχνές ερωτήσεις και απορίες σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδας είναι λογικό να είναι αρκετές. Η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί όμως μια απαραίτητη επένδυση για κάθε είδους επιχείρηση. Επιπρόσθετα η ψηφιακή διαφήμιση είναι απαιτεί ένα απαραίτητο budget για αύξηση πελατολογίου και πωλήσεων.
Απαντάμε ότι αφορά στην κατασκευή ιστοσελίδας, στην κατασκευή eshop, στην φιλοξενία ιστοσελίδων και υποστήριξή τους, στην προώθηση μέσω SEO, στην προώθηση μέσω Google Ads και στην προώθηση μέσω Social Media.

 

Οι πιο συχνές ερωτήσεις:

Πως μπορώ να δω ζωντανά τα οικονομικά πακέτα ιστοσελίδων & προώθησης και να διαλέξω κάποιο από αυτά?
Όλα τα πακέτα ιστοσελίδων της Digital Future περιέχουν τον τιμοκατάλογο και τις προδιαγραφές κάθε πακέτου. Υπάρχουν οικονομικά πακέτα για επιχειρήσεις και e-shop. Επίσης μπορείτε να βρείτε και τα πακέτα προώθησης.
Μπορώ να βλέπω την διαδικασία κατασκευής της ιστοσελίδας μου live?

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών μας στην ιστοσελίδα σας, έχετε την δυνατότητα να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο το πώς αυτές εξελίσσονται. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να είστε σίγουρος τόσο για το χρόνο παράδοσης του project όσο και για το αποτέλεσμα που θα έχει η ιστοσελίδα σας.

Πόσο χρόνο χρειάζεται να κατασκευαστεί μία ιστοσελίδα;

Ο χρόνος που απαιτείται για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν είναι πάντοτε ο ίδιος. Ο χρόνος αυτός εξαρτάται από το είδος της ιστοσελίδας που επιθυμείτε (απλή ή eshop), το περιεχόμενο που θα πρέπει να καταχωρηθεί και τις πρόσθετες λειτουργίες που θα περιέχει.

Ωστόσο, η ομάδα της Digital Future διαθέτει τους πιο έμπειρους Web designers και developers οι οποίοι θα φροντίσουν να έχουν έτοιμη την ιστοσελίδα σας σε 5 έως 20 εργάσιμες ημέρες.

Μέχρι πόσες γλώσσες μπορεί να έχει η ιστοσελίδα μου;
Η εκάστοτε ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει απεριόριστες γλώσσες. Η επιπλέον χρέωση αφορά μόνο τον μηχανισμό διγλωσσίας και όχι για κάθε επιπλέον γλώσσα.
Ωστόσο στο τελικό κόστος θα συμπεριληφθεί και η καταχώρηση των δεδομένων σε όλες τις γλώσσες της επιθυμίας σας.
Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας μου θα έχω υποστήριξη

Αφού η ομάδα μας ολοκληρώσει και σας παραδώσει το project, δεν σας αφήνουμε μόνους σας.
Αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη της ιστοσελίδας σας τόσο σε θέμα διατήρησης αντιγράφων ασφαλείας (backups) όσο και στην μέριμνα για την αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) και των πρόσθετων λειτουργιών (plugins). Έτσι εξασφαλίζετε ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι πάντα λειτουργική και αποδοτική.

Με τι CMS στήνονται οι ιστοσελίδες και πόσο εύχρηστες είναι στον κάθε χρήστη;

Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου της πλατφόρμας WordPress αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για να στηθεί μια ιστοσελίδα.

Οι λόγοι για να την επιλέξει κανείς είναι πάρα πολλοί. Ένας από τους σημαντικότερους είναι το εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης που διαθέτει.
Ακόμη και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις υπολογιστών, μετά την παράδοση της ιστοσελίδας σας θα μπορείτε πολύ εύκολα να την διαχειρίζεστε μόνοι σας. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να καταχωρείτε άρθρα, σελίδες, φωτογραφίες, προϊόντα κτλπ.
Επιπρόσθετα, μια σελίδα στημένη σε WordPress είναι τόσο φιλική προς τον επισκέπτη, αφού διαθέτει Responsive σχεδιασμό και προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις οθόνες, όσο και προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly).
Ακόμα, η μετατροπή μιας απλής ιστοσελίδας σε eshop, σε περίπτωση που θελήσετε, μπορεί να γίνει εύκολα στην πλατφόρμα του WordPress χωρίς να χρειαστεί ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας από την αρχή.
Υπάρχουν βέβαια εξαιρέσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη για μεγάλα Eshop με χιλιάδες προϊόντα που εκεί μπορούμε να επιλέξουμε το Magento η κάποιο άλλο CMS.
Προκειμένου όμως να εξασφαλίσουμε τον βέλτιστο τρόπο διαχείρισης, αναλαμβάνουμε να παρέχουμε εκπαίδευση στους πελάτες μας με επεξηγηματικά video guides, ειδικά διαμορφωμένα για τον εκάστοτε πελάτη μας. Ακόμα παρέχουμε εκπαίδευση με τον διαχειριστή και λύνουμε όλες του τις απορίες ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται το 99% των λειτουργιών μόνος του. Η εταιρία PCLIFE έχει σχεδιαστεί με WordPress CMS

Μετά την κατασκευή η ιστοσελίδα μου ανήκει;

Μετά το πέρας των εργασιών, η εταιρεία μας θα σας παραδώσει το project ολοκληρωμένο και πλήρες. Αυτό σημαίνει ότι σας παραδίδουμε όλα τα αρχεία και τη βάση δεδομένων καθώς και πλήρη πρόσβαση με στοιχεία διαχειριστή. 

Πόσο κοστίζει η φιλοξενία μιας ιστοσελίδας και κάθε πότε πληρώνω;

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας γίνετε σε Dedicated Server σύγχρονο υψηλών ταχυτήτων και η τιμή του διαμορφώνεται ανάλογα με τους πόρους που καταναλώνει το κάθε Website. Δηλαδή την επισκεψιμότητα του, το αν είναι απλό Site ή E-shop και το αν έχει διασυνδέσεις με καμπάνιες Google & Facebook. Για τον πρώτο χρόνο για ιστοσελίδες που κατασκευάζει η Digital Future η φιλοξενία είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Οι ανανεώσεις συνδρομών γίνονται 1 φορά τον χρόνο.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τον τιμοκατάλογο μας ώστε να ενημερωθείτε για αυτό.

Γιατί διαφήμιση στη Google;

1. Στοχεύετε σε νέους πελάτες (Η διαφήμισή σου εμφανίζεται στοχευμένα σε εν δυνάμει πελάτες σας, βάσει κριτηρίων όπως η τοποθεσία τους, τα ενδιαφέροντα τους και τις λέξεις-κλειδιά (Keywords) που χρησιμοποιούν.)

2. Καθορίζετε τη χρέωσή σας (Η χρέωση ακολουθεί το μοντέλο PPC (Pay Per Click), δηλαδή πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας. Έτσι, μπορείτε να προσαρμόσετε την επένδυσή σας σύμφωνα με τις ανάγκες τις επιχείρησής σας).

3. Μετρήσιμα αποτελέσματα (Η απόδοση της διαφήμισής σας είναι εμφανής από τις πρώτες κιόλας ημέρες και αποτυπώνεται σε αριθμούς, καθώς «μεταφράζεται» άμεσα σε κλικ, τηλέφωνα και πωλήσεις.)

Γιατί η σελίδα μου πρέπει να έχει SEO (Search Engine Optimization);

Πολλές Συχνές Ερωτήσεις σχετίζονται με το SEO των ιστοσελίδων!
Η Google είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο και έχει πάνω από 90% της αγοράς των μηχανών αναζήτησης στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρόμοια υψηλά νούμερα στις περισσότερες άλλες χώρες, οι άλλες μεγάλες μηχανές αναζήτησης είναι το Bing της Microsoft και η Yahoo. Επισης υπάρχει το Yandex και το Baidu.
Δεν χρειάζεται να πληρώσουμε σε διαφήμιση για να έχουμε SEO αλλά σίγουρα η διαφημίσεις μας βοηθάνε στην βελτίωση του SEO και στην αύξηση των χρηστών στην σελίδα μας.
Oι Μηχανές αναζήτησης αναζητούν για λέξεις που ταιριάζουν με τον όρο αναζήτησης που πληκτρολόγησε ο χρήστης. Εάν αυτές οι λέξεις δεν περιέχονται στο κείμενο της ιστοσελίδας σας είναι απίθανο να εμφανιστείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Βέβαια αυτό είναι η γενική προσέγγιση καθώς πάνω από 200 παράγοντες επηρεάζουν την κατάταξη στην Google.
Αποφύγετε τη χρήση τεχνικών που κάποτε ήταν δημοφιλής για να αποκτηθούν υψηλές κατατάξεις καθώς οι αλγόριθμοι έχουν εξελιχθεί. Αποφύγετε το μαύρες τεχνικές (blackhat SEO) και όποιος σας τις προτείνει για άμεσα αποτελέσματα. Αποφύγετε την αγορά backlinks από οπουδήποτε. Προσέξτε την μεθοδολογία βελτιστοποίησης για να μην βρεθείτε με κάποιο Google Penalty.

Πως μπορώ να αυξήσω τις πωλήσεις μου μέσα από τα Social Media;

Η επαγγελματική διαχείριση social media, είναι πλέον πρωταρχική στην κάθε επιχείρηση.
Γνωστοποιεί την επιχείρησή σας σε χιλιάδες πελάτες των social και αυξάνει τις πωλήσεις σας όσο μόνο στα όνειρά σας είχατε φανταστεί.
Ή βουλιάζει ανάμεσα στις χιλιάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες που έφτιαξαν μια σελίδα στα social media και περιμένουν πως με μια ανάρτηση θα γίνει το θαύμα της πώλησης!
Η social media διαχείριση ίσως να φαντάζει απλή, αλλά μόνο απλή δεν είναι.
Διέπεται από πολλούς κανόνες, διαφορετικούς στο κάθε κοινωνικό δίκτυο, με συνεχείς αναβαθμίσεις από τον κάθε αλγόριθμο των social media. Γι’ αυτό ο social media manager πρέπει να είναι έμπειρος και να διευρύνει καθημερινά τις γνώσεις του. Να έχει τη διάκριση και τις γνώσεις να προσεγγίζει διαφορετικά το κάθε project που αναλαμβάνει.
Στην Digital Future κατέχουμε την τεχνογνωσία ώστε να αναλάβουμε την ανάπτυξη της επιχείρησης σας στα Social Media.
Δεν χρειάζεται να πληρώσουμε σε διαφήμιση για να έχουμε SEO αλλά σίγουρα η διαφημίσεις μας βοηθάνε στην βελτίωση του SEO και στην αύξηση των χρηστών στην σελίδα μας.
Oι Μηχανές αναζήτησης αναζητούν για λέξεις που ταιριάζουν με τον όρο αναζήτησης που πληκτρολόγησε ο χρήστης. Εάν αυτές οι λέξεις δεν περιέχονται στο κείμενο της ιστοσελίδας σας είναι απίθανο να εμφανιστείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Βέβαια αυτό είναι η γενική προσέγγιση καθώς πάνω από 200 παράγοντες επηρεάζουν την κατάταξη στην Google.
Αποφύγετε τη χρήση τεχνικών που κάποτε ήταν δημοφιλής για να αποκτηθούν υψηλές κατατάξεις καθώς οι αλγόριθμοι έχουν εξελιχθεί. Αποφύγετε το μαύρες τεχνικές (blackhat SEO) και όποιος σας τις προτείνει για άμεσα αποτελέσματα. Αποφύγετε την αγορά backlinks από οπουδήποτε. Προσέξτε την μεθοδολογία βελτιστοποίησης για να μην βρεθείτε με κάποιο Google Penalty.

Εάν έχετε ακόμα απορίες σχετικα με Συχνές Ερωτήσεις τότε

Ρωτήστε μας