Διαχείριση Social Media

Από την Digitalfuture

social media management – Διαχειρηση Social Media

 

Η Digital Future μία από τις πιο εκσυγχρονισμένες εταιρείες διαχείρισης social media στην Ελληνική αγορά, προσφέρει ελκυστικά πακέτα τιμών στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής καμπάνιας στα κοινωνικά δίκτυα. Το κόστος διαχείρισης social media ποικίλει ανάλογα με το πλήθος των επιμέρους υπηρεσιών και ενεργειών που θα αναλάβουμε να εκτελέσουμε.

Facebook Manager

Παρέχουμε σύνδεση της σελίδας σας στο Facebook με το E-shop σας ώστε τα προϊόντα του eshop να εμφανίζονται και να ανανεώνονται με την επαγγελματική σελίδα του Facebook.

Instagram Manager

H Δημιουργία και Διασύνδεση με εταιρικό Instagram Λογαριασμό είναι πλέον απαραίτητη για όλες τις εταιρίες το οποίο το αναλαμβάνουμε για εσάς.

Twitter Manager

Στην Digital Future, αναλαμβάνουμε την Διαχείριση επαγγελματικών λογαριασμών στο Twitter με σκοπό της προβολή της εταιρίας σας σε ένα ευρύ κοινό.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει την δυναμική απήχηση στις διεξαγωγές διαγωνισμών στην Διαχείριση Social Media. Μπορούμε να σας κατευθύνουμε ώστε να δημιουργήσουμε πετυχημένους διαγωνισμούς με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων σας αλλά και την ενίσχυση του Brand Name της εταιρίας.

Το Remarketing σημαίνει ότι ο υποψήφιος πελάτης που επισκέφθηκε την ιστοσελίδα σας για τους δικούς του λόγους δεν προχώρησε σε αγορά. Του υπενθυμίζουμε άμεσα την σελίδα σας και τα προϊόντα που έχει επισκεφθεί στην σελίδα σας μέσω Facebook & Instagram ώστε να προβεί σε αγορά.

Φυσικά όλα αυτά τα στοιχεία παρουσιάζονται στο Social Media Analytics όπου μπορείτε να βλέπετε την απόδοση των διαφημίσεων σας καθημερινά! Η εταιρία PCLife εμπιστεύθηκε την Digital Future για την διαχείρηση των Social Media της.

Social Media

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για αυτήν τη στρατηγική digital marketing περιλαμβάνουν

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tik Tok

Τιμές προώθησης Facebook-Instagram

Entry Pack

49€ +ΦΠΑ / Μήνα

Economy Pack

99€ +ΦΠΑ / Μήνα

Full Pack 

149€ +ΦΠΑ / Μήνα

Premium Pack

199€ +ΦΠΑ / Μήνα

Δημιουργια Business  Λογαριασμού

Ναι

Ναι

Ναι

Ναι

Facebook Posts

2

4

8

12

Instagram Posts

2

4

8

12

Σχεδιασμός Γραφικών

Ναι

Ναι

Ναι

Ναι

Κειμενογραφεία

Ναι

Ναι

Ναι

Ναι

#hashtags

Ναι

Ναι

Ναι

Ναι

Μηνιαία Αναφορά

Ναι

Ναι

Ναι

Ναι

Έρευνα ανταγωνισμού

-

Ναι

 Ναι

Ναι

Social Media Στρατηγική

-

-

Ναι

Ναι

Facebook Stories

-

-

2

4

Instagram Stories

-

-

2

4

Aναρτήσεις βίντεο

-

-

2

4